Terug naar Overzicht

PlantLab

The Next Generation of Growing
PlantLab wil impact hebben op de manier waarop de wereld wordt gevoed. We ontwikkelen en exploiteren op maat gemaakte indoor farms, die we 'Plant Production Units' noemen. Volledig gesloten teeltomgevingen, Plant Paradise® voor gewassen, door het optimaliseren en beheersen van alle natuurlijke groeiomstandigheden (bijv. licht, water, CO2, temperatuur en voedingsstoffen).
Deze PPU's vergen minder grondstoffen dan traditionele en biologische productiebedrijven en voorzien onze groeiende wereldbevolking van verse groenten & fruit die veilig, betaalbaar, smakelijker en voedzamer zijn. 
Sinds 2010 hebben we meerdere op maat gemaakte PPU’S op commerciële schaal wereldwijd ontwikkeld en geëxploiteerd en richten we ons op het leveren van de meest verse producten aan onze klanten. Doordat we alle kennis omtrent de klimaattechniek, verlichting, software, sensortechnologie, waterzuiveringstechniek en teelttechniek, in eigen huis hebben, zijn we in staat om de ontwikkeling en de bouw van de PPU’s volledig zelfstandig te realiseren. Deze PPU's kunnen in principe overal worden geplaatst, waardoor zelfvoorziening en toegang tot betaalbare verse producten mogelijk zijn. Door de PPU te gebruiken wordt het mogelijk om consistent verse en veilige producten te produceren met een uniek voedings- en smaakprofiel.

 

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken