Terug naar Overzicht

Romijnders

Romijnders een warm bad!
‘Een warm bad’, zo omschrijven collega’s Romijnders wanneer ze hier beginnen. Plezier in je werk hebben, bijdragen aan een steeds verder groeiende organisatie, je blijven ontwikkelen in je eigen of nieuw vakgebied én samen leuke uitjes hebben. Dat is werken bij Romijnders!

Romijnders toen en nu
Van een dorpssmederij begin 1900 in Horssen, midden in ’t hart van Maas en Waal, groeide Romijnders Service BV uit tot een landelijk opererend installatiebedrijf. Bertus Romijnders legde met weinig de basis. Inmiddels zijn er meer dan 80 medewerkers werkzaam bij Romijnders en zijn we uitgegroeid tot een merkonafhankelijk fullservice installatiebedrijf.

Particuliere markt
Met cv-ketel merken zoals Nefit, Remeha of InterGas, de pioniers in de installatiebranche, maken wij de beste deal voor de klant. Daarnaast kunnen klanten niet alleen terecht bij ons voor cv-ketels, maar voor allerlei andere technische in en rondom het huis.

Zakelijke markt
Voor onze zakelijke klanten zijn we dagelijks op weg om onder meer technische installaties te realiseren, onderhouden en repareren. In de utiliteitsbouw, retail en voor woningbouwcorporaties.

Jij telt
Romijnders wil graag dat medewerkers zich lekker voelen. Niet alleen uit sociaal oogpunt, maar ook omdat tevreden mensen beter werk afleveren. Wij noemen ons zelf niet voor niks een warm bedrijf, er is veel aandacht voor het individu, zoals bij persoonlijke gebeurtenissen als verjaardagen, huwelijken, geboortes en jubilea.

Personeelsvereniging
Romijnders heeft een eigen personeelsvereniging, waarvan twee derde van het personeel lid is: De PeeVee. Een aantal keer per jaar organiseert de PeeVee leuke activiteiten, zoals:
– Ieder jaar bezoekt Sinterklaas met zijn pieten Romijnders
– Stedentrip (2013 Amsterdam, 2014 Utrecht, 2015 Maastricht, 2016 Giethoorn, 2017 Rotterdam)
– Jaarlijks evenement met partner of gezin

Borrels
Voor de bouwvak en net voor de Kerst, worden er feestelijke borrels georganiseerd met DJ en diner. Elke vrijdag is er een borrel in de kantine om de week af te sluiten en het weekend in te luiden.

Vacatures

STEK / F-gassen monteur in Wijchen

STEK / F-gassen monteur in Wijchen. Ben je op zoek naar een coole uitdaging waarin je...

Geplaatst op 08-09-2020 11:49

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures