Terug naar Overzicht

VINCI Facilities

Taking Care voor gebouwen, mensen en milieu.

VINCI Facilities is het merk van VINCI Energies voor facilitaire dienstverlening, gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire totaaloplossingen in de gebouwgebonden en industriële omgeving oftewel Integrated Facility Management. 
VINCI Facilities ontwerpt, bouwt en beheert faciliteiten die zich richten op het verbeteren van onze kwaliteit van leven. Dit is een combinatie van onze deskundigheid op het vlak van facility management, servicemanagement en techniek, onderhoud en exploitatie aangevuld met expertise op het gebied van energie, beveiliging en toepassing van de nieuwste technologieën en systemen. 

Dit realiseren wij in teamverband, door continue te zorgen voor de juiste kenniscompetenties en bij te dragen aan carrières van onze medewerkers.  In een internationaal netwerk met 8.500 professionals verdeeld over 140 business units in 14 landen in Europa (+Marokko) bieden wij onze klanten iedere dag Services & Solutions. Een loopbaan bij VINCI Facilities betekent dat je de ruimte krijgt voor het nemen van initiatieven, de vrijheid krijgt voor het nemen van verantwoordelijkheden. Onze toekomstbestendige banen zorgen ervoor dat jouw deskundigheid, je capaciteiten en vaardigheden een wezenlijke bijdrage leveren aan onze dienstverlening en dat je zo bijdraagt aan een optimale ontzorging van onze opdrachtgevers, oftewel ‘Taking Care’.

‘Taking Care’ betekent het leveren van diensten, het luisteren naar behoeften en strategisch meedenken met de klant.

www.vinci-facilities.nl

 

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures