Terug naar Overzicht

Rüttchen Automotive

Rüttchen Automotive is een familiebedrijf dat in 1948 is opgericht door de heer en mevrouw Rüttchen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een complete dealerorganisatie waar de familiesfeer altijd bewaard is gebleven. Sinds 1 juli 2016 is de organisatie overgenomen door de Louwman Dealer Group. We maken nu deel uit van een grote en stabiele automotive-onderneming.

Met vestigingen, verspreid over Breda, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Gorinchem en Tiel, behoort het bedrijf inmiddels tot de grootste dealerbedrijven van Nederland. 

Vertrouwen 

Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is het dagelijkse streven van alle ruim 300 betrokken medewerkers. En dat dit loont, blijkt uit het feit dat Rüttchen Automotive meerdere keren de Klanttevredenheidsprijs van Mercedes-Benz heeft behaald. 

Mobiliteitspartner 

Wij zijn uw partner voor Mercedes-Benz personen, bestel- en vrachtauto’s, smart, Mitsubishi personenauto’s, Fuso, Truck & Trailer Groep Waalwijk en Innotrans. 

Milieu

Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons aan de orde van de dag. Wij uiten dat door een breed groen modellengamma, maar ook in onze dagelijkse bedrijfsvoering. Sinds 2015 heeft elke vestiging zich gecommitteerd aan een lokaal Maatschappelijk Verantwoord project.

Vacatures

1e Autotechnicus Bedrijfswagens bij Ruttchen Autom...

Wil jij je bezig houden met het uitvoeren diagnoses? En vind je het leuk om service- ...

Geplaatst op 22-05-2017 16:14

Diagnosetechnicus Bedrijfswagens bij Ruttchen Auto...

Voor onze vestiging te Den Bosch zijn wij per direct op zoek naar een ervaren en gedr...

Geplaatst op 22-05-2017 16:16

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures