Terug naar Overzicht

De Looper ANALYTICAL

Over De Looper ANALYTICAL

Het leveringsprogramma en de diensten van de Looper ANALYTICAL werden tot 2016 door De Looper NDO uitgevoerd. Om in te kunnen spelen op de vragen uit de markt en om te kunnen professionaliseren is begin 2017 De Looper ANALYTICAL opgericht.

Waarbij De Looper NDO al meer dan 35 jaar voor velen in de Benelux de vertrouwde partner is voor de aankoop van  verbruiksartikelen en inspectieapparatuur ten behoeve van niet-destructief onderzoek (NDO/NDT) is De Looper ANALYTICAL de juiste partner voor de aankoop en/of service van spectrometers.

De Looper ANALYTICAL houdt zich bezig met de verkoop en de service van materiaal analyse-instrumenten (LIBS/XRF/OES) en betonradarsystemen. Als exclusief distributeur van Hitachi High-Tech Analytical en GSSI leveren we toonaangevende en hoogwaardige analytische instrumenten en spectrometers ten behoeve van PMI en materiaalanalyse en beton radarsystemen om beton constructies te beoordelen in de Benelux.

De Looper ANALYTICAL investeert in de kwaliteit van haar medewerkers, het leveringsprogramma en de geboden service. Dit doen wij continue! Middels trainingen bij de fabriek blijven we op de hoogte van de laatste productontwikkelingen. Deze vertalen we naar een passende oplossing voor onze klanten. Hiermee onderscheiden we ons van andere aanbieders.

Naast ons kantoor bevindt ook ons applicatie lab, trainingsruimte en magazijn in Hilvarenbeek, Noord-Brabant (Nederland). Centraal gelegen in het zuiden bedienen we met een klein, doch professioneel team onze klanten in de Benelux. We staan bekend om onze korte lijnen waardoor we snel schakelen.

Vacatures

Technisch Support Engineer - Hilvarenbeek - De Loo...

Als technisch support engineer bij De Looper Analytical ben je zowel technisch als co...

Geplaatst op 24-11-2021 07:44

Laatste nieuws

Vacature zoeken