Terug naar Overzicht

Deuren Service Centrum

DeurenServiceCentrum is een jong bedrijf met een groot aantal gekwalificeerde en ervaren monteurs die in heel Nederland op locatie industriedeuren kunnen herstellen, onderhouden en plaatsen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Weert, Limburg, van waar wij onze monteurs in heel Nederland aansturen. Al onze monteurs zijn VCA gekwalificeerd en zijn op de hoogte van alle regels om op een veilige manier met industriedeuren te werken. Ze zijn zeer breed opgeleid waardoor ze aan de slag kunnen met industriedeuren van álle merken.

Monteurs en voorraad in heel Nederland

DSC heeft eigen monteurs in dienst die zich in heel Nederland bevinden. Dit betekent dat we snel ter plaatse kunnen zijn om in te spelen op zaken als schades en problemen. Voorraad en reserve onderdelen liggen op meerdere plaatsen in Nederland opgeslagen zodat het aanleveren van materiaal binnen een klein tijdsbestek gerealiseerd kan worden.

Service en kwaliteit

Bij DeurenServiceCentrum staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. U bepaalt de urgentie van een storing en wij zullen alles in het werk stellen om samen met u tot een passende oplossing te komen. We zijn een efficiënte organisatie met korte en effectieve communicatie lijnen, waardoor wij u een perfecte prijs-kwaliteit verhouding kunnen bieden. De onderdelen die wij gebruiken zijn van dezelfde dan wel betere kwaliteit dan uw huidige onderdelen. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar, zodat storingen en problemen snel kunnen worden opgelost.

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures