Terug naar Overzicht

Engeltherm Zuid

Kwaliteit en vakkennis in een dynamische werkomgeving kenmerken Engeltherm. Sinds 1997 een snel groeiende specialist in airconditioning en computerkoeling. Met een jong team van specialisten voert Engeltherm voor gerenommeerde bedrijven de meest uiteenlopende projecten uit. Door voortdurend onze werknemers te scholen en de nieuwste ontwikkelingen toe te passen op onze producten slaagt Engeltherm er steeds weer in een belangrijke speler op de markt te blijven. Engeltherm heeft vestigingen in Montfoort, Lochem en Eindhoven.

Wij bieden afwisselende, uitdagende banen met leer- en groeimogelijkheden met een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt bovendien te werken bij een jong, dynamisch bedrijf met een gunstig toekomstperspectief. Wij zoeken regelmatig enthousiaste collega’s met een flexibele instelling en bereid tot het volgen van cursussen:

Junior monteurs die het vak willen leren, met interesse in techniek, een gezonde werklust en goede sociale vaardigheden.

Onderhoudsmonteurs met goede sociale en communicatieve vaardigheden plus een gedegen kennis van airconditioners.

Servicemonteurs met kennis van zaken (lees airconditioning, warmtepompen en totaalinstallaties).


Herken jij jezelf in het bovenstaande of ben je misschien een CV- of Elektromonteur die toe is aan een nieuwe uitdaging? Mail je CV naar de dichtstbijzijnde vestiging. En ben jij de man of vrouw die we zoeken? Dan maken we graag een afspraak om kennis te maken.

 

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures

Fijnmechanisch Instrumentmaker...

Bergen op Zoom - > 36 uur