Terug naar Overzicht

Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek

Al meer dan 40 jaar innovatief in techniek

 

SPECIALIST IN TOELEVERING VAN ONDERDELEN EN HALF-FABRICATEN
Machinefabriek Fockens & van Puijenbroek is gespecialiseerd in CNC draai- en freeswerk en licht constructie/framebouw laswerk. Voor onze klanten in de automotive-, chemische-, voeding-, medische-, connector-industrie en amusementparken fabriceren wij complexe werkstukken van enkelstuks tot middelgrote series waaraan hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Dankzij onze technische knowhow en geavanceerde machinepark zijn wij in staat om uw producten met korte levertijden en hoogwaardige kwaliteit te produceren.

Machinebouw:
De basis van ons succes ligt in het meedenken met u. Samen zoeken naar innovatieve oplossingen door ons te verplaatsen in u, uw onderneming en uw specifieke situatie. Het resultaat is goed doordachte maatwerkoplossingen, innovatieve toepassingen, robotisering en een optimale service, die u de garantie geven een betrouwbare partner naast u te hebben staan.

 

Daarbij maken wij het niet moeilijker dan nodig is; het kiss-principe (keep it simple stupid) bewijst z’n kracht keer op keer. Afspraak is bij ons dan ook afspraak.

 Dat verwachten we van onze leveranciers en dat eisen we van onze medewerkers. 
U mag dat dus ook van ons eisen. 

Mogen wij ook voor u de strategische partner in de toelevering en machinebouw worden?
Fockens en van Puijenbroek is door QMS  ISO 9001: 2015 gecertificeerd’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Fockens via 073 646 2121.

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken