Terug naar Overzicht

TES Industrial Systems

TES Industrial Systems B.V. (Oosterhout en IJmuiden) is met haar circa 100 specialisten actief in het ontwikkelen en produceren van aandrijfconcepten voor kranen in de containeroverslag, bulk-handling, heavy lift, staal en aluminium industrie,  transportbanden en scheepslieren, verspreid over de gehele wereld.
 
TES Industrial Systems biedt een totaalpakket voor de industrie, waarbij onze expertise nadrukkelijk ligt op elektrotechnisch vakgebied, echter zijn wij met onze jarenlange ervaring middels onze afdeling projectmanagement in staat industriële projecten turn-key te verzorgen dus inclusief mechanische en civiele aspecten.
Met het coordineren van deze verschillende disciplines is onze doelstelling u als klant te  ontzorgen en zodoende problemen welke kunnen ontstaan, indien de verschillende disciplines opgesplitst worden over diverse leveranciers, vooraf te tackelen.
 
Tot onze kerntaken behoren:
Ontwerpen van aandrijfconcepten voor kranen, transportbanden, scheepslieren etc.
Modernisering (denk aan hogere productiviteit) van bestaande installaties
Plant visualisering systemen en automatiseringssystemen (SCADA)
24/7 Service en inspectie
 
TES Industrial Systems B.V. is bij machte elk aandrijf concept van engineering t/m nazorg turn-key te bewerkstelligen daar wij onderstaande disciplines in eigen beheer hebben:
Hardware en software engineering
Paneelbouw
Montage incl. inbedrijfname
After sales service

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures