Terug naar Overzicht

Total Support Group

Over ons
Wij zijn TSG Group, een ingenieursbureau van ongeveer 100 man groot. Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven, waar we ook een eigen werkplaats hebben. Hier bouwen we in eigen beheer machines op kunnen we prototypes fabriceren.
Het zwaartepunt van onze kennis vind je in de mechanische machinebouw, maar we kunnen projecten turnkey aannemen. Hiervoor hebben we ook designers, besturingstechnici en projectleiders als collega.

Cultuur
De omgangsvormen binnen TSG zijn te kenmerken als informeel. Er is alle ruimte om samenwerking met je collega’s op te zoeken.
Wij zijn een club techneuten die met beide benen stevig op de grond staan. Ieder heeft bij ons zijn eigen specialisme waarbij we veel van elkaar leren in de projecten die we gezamenlijk oppakken. 
Naast onze professionele omgang met elkaar zijn er regelmatig initiatieven vanuit de personeelsvereniging. Elk kwartaal praat het management ons gezamenlijk bij op gebied van de resultaten en ontwikkelingen. Hierbij is het gehele bedrijf compleet, inclusief de collega’s die op externe projecten werken. Het is een goed gebruik geworden dat dit gekoppeld wordt aan informele activiteiten zoals karten met de collega’s of bowlen.

Carriere
Medewerkers zijn de belangrijkste factor bij TSG Group. Daarom staan jouw ambities en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. TSG Group kent geen gebaande paden: jij staat zelf aan het roer van jouw carrière. Als jij weet welke richting je op wil gaan, dan faciliteren wij de mogelijkheden om jouw ambities waar te maken.
Wat wil je en hoe zie je jouw ontwikkeling voor je? Die vragen vormen de leidraad in de ontwikkelingsgesprekken met jouw manager. In die gesprekken verwachten we vooral input van jou. Je persoonlijke ontwikkeling zien wij primair als jouw eigen verantwoordelijkheid, maar wij helpen je daar graag bij. Samen kijken we naar jouw wensen en ambities en onderzoeken we de mogelijkheden. Onderdeel van deze ontwikkelingsgesprekken zijn de cursussen via ons opleidingscentrum TSG Academy, maar ook externe opleidingen en cursussen kunnen besproken worden.

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures

Allround servicemonteur w-inst...

Udenhout & Dongen - > 36 uur