Terug naar Overzicht

Innovent Luchttechniek

Innovent is al ruim 15 jaar uw partner in ventilatie- en klimaattechniek. We werken in diverse branches voor onder andere particulieren, woningbouwcorporaties, bouwbedrijven, installatiebedrijven, scholen, Verenigingen van Eigenaren, gemeentes en andere instanties.

Professioneel

Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in de branche stelt ons in staat om marktontwikkelingen te vertalen in, voor u relevante, innoverende en servicegerichte oplossingen. Daarbij staat u als klant centraal.

Transparant

Innovent biedt een totaaloplossing. Hierbij speelt onze relatie, wederzijdse communicatie en transparante informatievoorziening met de klant een belangrijke rol. Wij geven u inzicht in onze werkwijze, die volledig conform de wettelijke eisen geschiedt.

Vernieuwend

Innovent gebruikt de nieuwste innovatieve technieken voor het selecteren, dan wel produceren, van hoogwaardige producten. Ons team van specialisten ontwikkelt maatwerk oplossingen die aansluiten op uw wensen. Samen met u kijken we hoe we zo efficiënt mogelijk het eindproduct kunnen realiseren.

Samen

Door onze hechte samenwerking met personeel en opdrachtgevers zijn wij ook in moeilijkere tijden in staat geweest te blijven innoveren. Dit geeft ons kracht en zet ons steeds weer tot nadenken over mogelijkheden en kansen in de toekomst. De feedback van onze opdrachtgevers speelt hierin een belangrijke rol.

Vacatures

Projectleider Ventilatie en Luchtbehandeling - Ein...

Projectleider Ventilatie en Luchtbehandeling. Wil jij deel uitmaken van een team gedr...

Geplaatst op 16-03-2021 12:49

Werkvoorbereider Ventilatie en Luchtbehandeling - ...

Voor de functie van Werkvoorbereider Ventilatie en Luchtbehandeling zijn wij op zoek ...

Geplaatst op 16-03-2021 12:51

Monteur ventilatie en luchtbehandeling - Eindhoven...

Wil jij werken bij één van mooiste bedrijven in Eindhoven, een hard groeiend bedrij...

Geplaatst op 16-03-2021 12:49

Manager Projecten Ventilatie en Luchtbehandeling -...

Je bent in de rol als Manager Projecten verantwoordelijk voor de financiële en techn...

Geplaatst op 06-04-2021 11:42

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures