Terug naar Overzicht

Kuijpers Roosendaal

Heb je een vraag over werken bij Kuijpers?

Onze recruiters Daisy, Wouter, Roy, Laura en Onno helpen je graag verder. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde vacature of de ontwikkelmogelijkheden bij Kuijpers? Onze recruiters staan voor je klaar. 

Wie kan ik bellen?

Kuijpers bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen en vestigingen. We werken landelijk en hebben kantoren in heel Nederland. Er is dus altijd een Kuijpers locatie bij jou in de buurt en een functie die bij je past. Bij elke recruiter staat aangegeven wat zijn of haar specialiteit is. Weet je niet zeker wie je moet bellen? Geen zorgen! Onze collega's staan je graag te woord, ook als het om een vraag gaat die ze niet direct kunnen beantwoorden. 

Onze recruiters:

Aan de slag bij een van onze vestigingen in Den Bosch, Roosendaal, Tilburg, Echt of Arnhem? Daisy de Laat kan je er alles over vertellen. Ze is ook het aanspreekpunt voor leerlingen van InstallatieWerk en Goflex.

Daisy de Laat

06-25 74 26 11 | dlaat@kuijpers.nl

 
Heb je een vraag over vacatures bij onze vestiging in Helmond of over vacatures bij onze specialisten van Planontwikkeling, Gebouwautomatisering of Exploitatie & Beheer? Neem dan contact op met Wouter Flach. Je kunt Wouter ook bellen met vragen over stageplaatsen en activiteiten op scholen. 
 
Voor een mooie uitdaging bij Centrale Projecten of bij onze controlled environments experts en bij onze duurzaamheidsspecialisten bel je Roy van der Heijden. Hij kan je ook meer vertellen over vacatures bij onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Groningen.

Roy van der Heijden

06-26 85 86 26 | rheijden@kuijpers.nl 

 

Kuijpers is op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij enthousiast over techniek en wil jij voor toonaangevende klanten werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

 
Wil je aan de slag voor onze specialisten van beveiligingssystemen? Neem dan contact op met Laura in 't Zandt. Ze kan je alles vertellen over een leuke baan bij dit Kuijpers-onderdeel in onder meer Den Bosch, Zwolle en Amsterdam.

Laura in 't Zandt

06-23 17 22 54 | lzandt@kuijpers.nl

 
Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van Kuijpers? Voor vragen over een afwisselende en leuke baan bij de specialisten van Industrie bel je met Onno Hofstee. Hij kan je ook alles vertellen over onze vacatures bij  onze ondersteunende diensten.

Vacatures

Servicetechnicus Werktuigbouwkunde - Roosendaal - ...

Servicetechnicus Werktuigbouwkunde. In de functie van Servicetechnicus ben je actief ...

Geplaatst op 06-04-2021 14:14

Projectleider Elektrotechniek - Roosendaal - Kuijp...

Projectleider Elektrotechniek. Gezien jij jouw focus hebt liggen op kort lopende proj...

Geplaatst op 08-03-2021 13:14

Monteur Werktuigbouwkunde - Roosendaal - Kuijpers

Monteur Werktuigbouwkunde. Voor onze vestiging in Roosendaal zijn we voor onze kort l...

Geplaatst op 03-02-2021 13:23

Commercieel Manager - Roosendaal - Kuijpers

Als Commercieel Manager bij Kuijpers Utiliteit Zuid ben je allereerst verantwoordelij...

Geplaatst op 16-03-2021 12:49

Laatste nieuws

ZIEN: Kuijpers Talks #1 | Videoboodschap Patrick Nederkoorn

‚ÄčIn het kader van Kuijpers 100 jaar vieren we ons jubileum ook graag met onze relaties. Gedurende ...

Geplaatst op 03-03-2021 11:25

Vacature zoeken

Populaire vacatures