Terug naar Overzicht

Routeco

Over Routeco

Routeco: al meer dan 35 jaar een begrip in Europa

Al meer dan 35 jaar staat de Routeco Group in Europa bekend voor haar competentie en betrouwbaarheid in de besturings- en automatiseringsbranche. Routeco is in 1978 opgericht in Groot-Brittannië als een distributiebedrijf op het gebied van elektrotechniek en automatisering en heeft momenteel ook vestigingen in Nederland, België en Oostenrijk.

De Routeco Groep maakt deel uit van de Sonepar Groep, een familiebedrijf met hoofdkantoor in Parijs. In Nederland is Routeco Netherlands sinds 2013 exclusief value added distributeur van Rockwell Automation (Allen-Bradley) tezamen met hoogwaardige producten en oplossingen van andere gerenommeerde fabrikanten.

Met ruim 30 medewerkers biedt Routeco Netherlands haar klanten optimaal advies en technische training bij de integratie van producten en systemen in de infrastructuur.

Werken bij Routeco Netherlands

Wanneer je werkzaam bent bij Routeco Netherlands kom je te werken in een klein en hecht team. Onze organisatie heeft korte lijnen en een platte structuur - je hebt met iedereen persoonlijk contact, van de directeur tot aan de schoonmaker.

Wij opereren op globaal niveau (Sonepar, Rockwell Automation) maar stralen de warmte uit van een familiebedrijf. Bij ons ervaar je een goede balans tussen werk en privé. Onze medewerkers zijn onze grootste meerwaarde: wij zijn verrijkt door de vaardigheden, expertise en unieke persoonlijkheden van onze mensen.

Routeco biedt meer dan alleen een baan: medewerkers voelen zich erkend, gewaardeerd, ondersteund en vertrouwd om het initiatief te nemen. Als onderdeel van een globaal bedrijf in combinatie met onze lokale aanwezigheid kunnen we een vooruitstrevende onderneming zijn die net zoveel om zijn medewerkers geeft als om zijn klanten.

Vragen over Routeco of heb je interesse in een functie?

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord. 

Contactpersoon:
Ursula Cleef
HR-NL@routeco.com
0499 801801

Vacatures

Kennismaking bij Routeco

WIl je kennismaken bij Routeco? Reageer via deze vacaturepost door op Direct Sollicit...

Geplaatst op 09-05-2022 12:05

Customer Service Coördinator - Best - Routeco

Ben jij onze nieuwe Customer Service Coördinator die het een uitdaging vindt om alle...

Geplaatst op 07-04-2022 11:13

Teamleider Verkoop Binnendienst - Best - Routeco

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wij zoeken een ervaren verkoop binn...

Geplaatst op 14-01-2022 12:23

Laatste nieuws

Vacature zoeken