Terug naar Overzicht

Trescal Benelux

EEN STERKE IDENTITEIT

Trescal streeft ernaar duurzame relaties op te bouwen, op basis van technische en menselijke vaardigheden .

Vakkennis is voor Trescal een kwestie van hoge toegevoegde waarde leveren voor het beheer van metrologische instrumenten, dankzij een toegewijd en ervaren team van professionals en een organisatie die de kracht van een internationale groep combineert met plaatselijke dienstverlening.

Het succes van Trescal is te danken aan goed opgeleide teams die gemeenschappelijke methodes delen. Trescal geeft mensen die hard willen werken, de mogelijkheid hun huidige functie uit te breiden met meer verantwoordelijkheden en biedt trainingen in het Trescal Instituut de voor uitdagingen op korte termijn.

Bij Trescal is elke werknemer de ondernemer van zijn eigen baan en loopbaan. Ze helpen de tevredenheid en het vertrouwen van onze klanten te versterken, dragen bij aan het ondernemersavontuur van onze bedrijven en creëren een Groepsidentiteit.

WAT BIEDEN WIJ:

  • Een persoonlijk bevredigende en ethische werkomgeving
  • Gestandaardiseerde prestatiebeoordeling om de prestaties van alle werknemers te belonen.
  • Identificeren, erkennen en ontwikkelen van expertise
  • Collega's regelmatig trainen om een leerbedrijf te worden.

 

 

TECHNICI

We bieden talloze carrièremogelijkheden. Stuur ons uw CV als u technicus bent in een van onze vakgebieden (dimensionaal, mechanisch, druk, temperatuur, hygrometrie, elektriciteit, accelerometrie, HF en microgolf, hyperfrequentie, tele-/radiocommunicatie).

 

Vacatures

Laatste nieuws

Vacature zoeken

Populaire vacatures