Terug naar Overzicht

CBRE

Waarde toevoegen aan vastgoed, dat is wat wij doen. Voor eigenaren, eindgebruikers en beleggers. Met meer dan 100.000 professionals in meer dan 100 landen zijn we internationaal marktleider in de vastgoedmarkt. In Nederland doen wij dat vanuit drie entiteiten. Lees wat iedere divisie doet en sluit je aan bij een van onze teams:

CBRE Advisory
CBRE Advisory is onze adviestak. Met meer dan zeshonderd collega’s in Nederland adviseren wij eigenaren en gebruikers van commercieel vastgoed. Ons werk komt in de kern op het volgende neer: enerzijds helpen we eigenaren bij het behalen van rendement op vastgoedinvesteringen, anderzijds ontwikkelen we unieke huisvestingsoplossingen voor gebruikers van vastgoed. Wij beheren vastgoedobjecten, voeren taxaties uit, adviseren klanten over de aan- en verkoop van panden, ontwikkelen werkplekconcepten, verzorgen projectmanagement op locatie en nog veel meer.

Samen met onze opdrachtgevers zetten we de toon in de vastgoedwereld. Ga jij voor een baan binnen onze Advisory-tak? Dan werk je binnenkort misschien wel samen met ondernemende vastgoedspecialisten die gaan voor het hoogst haalbare.

CBRE Global Investors
Met CBRE Global Investors investeren we in duurzame en toekomstbestendige vastgoedoplossingen. Dat doen we grotendeels in opdracht van institutionele beleggers uit heel de wereld, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Met wereldwijd 32 kantoren in 22 landen behoort CBRE Global Investors tot één van de grootste investeerders in kantoren, logistiek, winkels en wonen. In Nederland zijn we voornamelijk actief in de G4-steden, met bekende locaties zoals de Bijenkorf in Amsterdam en de Koopgoot in Rotterdam.

Wil jij samen met bijna 140 collega’s in Nederland bijdragen aan het beste rendement op onze investeringen? Met een financieel en/of technisch profiel zijn de mogelijkheden eindeloos bij CBRE Global Investors.

CBRE Global Workplace Solutions
Met CBRE Global Workplace Solutions (GWS) ontzorgen we gebruikers van zakelijk vastgoed. We zorgen voor happy workplaces waar professionals onbezorgd kunnen werken. Daarin zijn we marktleider in Nederland. Ons werk speelt zich vaak achter de schermen af: we verzorgen de facilitaire dienstverlening, onderhouden de installaties van gebouwen en terreinen en leveren nieuwe werkplekken tot geheel verbouwde etages op. Dat doen we veelal voor grote nationale én internationale klanten met complexe operaties op uitdagende locaties.

Collega’s bij GWS zijn grotendeels technici, projectmanagers en professionals met een achtergrond in facility management. Ben jij klantgericht en ondernemend, dan pas je zeker bij CBRE Global Workplace Solutions.

Vacatures

Monteur HVAC - Oss - CBRE

Als Monteur Hvac bij CBRE heb je een afwisselende functie waar je te maken krijgt met...

Geplaatst op 19-10-2021 12:46

Business Solutions Manager - Eindhoven - CBRE

In deze functie van Business Solutions Manager word je onderdeel van het (Nederlandse...

Geplaatst op 19-10-2021 12:46

Eerste Monteur Elektrotechniek - Oss - CBRE

Als Eerste Monteur bij CBRE heb je een afwisselende baan waar je onder andere te make...

Geplaatst op 12-10-2021 21:44

Handyman - Oss - CBRE

Op de locatie de Geer, waar het MSD bedrijfsonderdeel Biotech Operations actief is in...

Geplaatst op 24-09-2021 09:37

Werkvoorbereider - Oss - CBRE

In deze functie word je onderdeel van het HVAC & Cooling & Compressed Air team. Jouw ...

Geplaatst op 23-09-2021 13:05

Werkvoorbereider Energy & Water - Oss - CBRE

In deze functie word je onderdeel van het team Energy & Water (onderdeel van Utilitie...

Geplaatst op 23-09-2021 13:05

Business Development Manager - Eindhoven - CBRE

In deze rol ben je onderdeel van het Nederlandse Business Development team en ben je ...

Geplaatst op 23-09-2021 11:27

Koelmonteur - Oss - CBRE

Als Koelmonteur bij CBRE heb je een afwisselende baan waar je onder andere te maken k...

Geplaatst op 22-09-2021 09:15

Laatste nieuws

Vacature zoeken