Terug naar Overzicht

Nyrstar

Nyrstar Budel is de enige zinkproducent in Nederland en al meer dan 120 jaar gevestigd in Budel-Dorplein, in het zuid-oosten van Nederland. Met ongeveer 460 medewerkers produceert Nyrstar Budel jaarlijks circa 290.000 ton zink van zeer hoge kwaliteit.

Gebruik van zink is een kost effectieve manier om staal te beschermen tegen corrosie. Door staal te beschermen tegen corrosie helpt zink het verbruik van natuurlijke bronnen, zoals ijzererts en energie te verminderen. Zink verlengt de levensduur en duurzaamheid van staal, het beschermt dus ook investeringen, zoals huizen, bruggen en bijvoorbeeld schepen. Zo helpt zink mee om onderhoudskosten te reduceren.

Veilig en verantwoord werken staat bij Nyrstar Budel altijd op de eerste plaats. Zowel voor de medewerkers, de omwonenden als het leefmilieu.

Nyrstar Budel maakt deel uit van de Nyrstar Groep, een geïntegreerd mijnbouw- en metaalbedrijf met een leiderspositie op de markt voor zink en lood. Nyrstar heeft mijnen en smelters over de gehele wereld, en stelt meer dan 5.500 mensen te werk. Nyrstar is genoteerd op de NYSE Euronext Brussels, en heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland.

Vacatures

Laatste nieuws

Nyrstar Budel op licht lagere productie

Nyrstar in Budel-Dorplein heeft zijn productie in het afgelopen kwartaal licht zien dalen.

Geplaatst op 02-11-2016 10:50

Vacature zoeken

Populaire vacatures