Terug naar Overzicht

Vimec Applied Vision Technology

VIMEC ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd systemen en applicaties om met visuele inspectie de productie van farmaceutische containers en glas te controleren en beheersen. De missie van VIMEC is om met haar systemen klanten in staat te stellen hun ultieme doel te behalen: foutloze productie van hoogwaardige glas producten en daarmee potentiele risico’s voor patiënten, die zouden kunnen voortvloeien uit foutieve producten, reduceren. Naast vision technologie, heeft VIMEC alle disciplines in huis om deze systemen turn-key te leveren waaronder mechanische en optische engineering, mechatronische engineering en software ontwikkeling.

Klanten van VIMEC zijn fabrikanten van farmaceutische glascontainers zoals flacons, spuiten, patronen en ampullen alsmede ook producenten van eet- en drinkflessen, wijnglazen, buizen en glas voor sprinkler systemen en verlichting.
In de meer dan 25 jaar dat VIMEC actief is in deze markt heeft het een sterk en compleet product portfolio ontwikkeld. VIMEC wordt gezien als een van de wereldwijde leiders in deze markt.

Voor meer informatie: www.vimec.nl

 

 

Vacatures

Laatste nieuws

One of A Kind Technologies wint de Bronzen FD Gazellen Award 2016

One of A Kind Technologies wint de Bronzen FD Gazellen Award 2016, een van de meest prestigieuze zak...

Geplaatst op 29-11-2016 10:31

Vacature zoeken

Populaire vacatures

Allround servicemonteur w-inst...

Udenhout & Dongen - > 36 uur