Over Techniekinbrabant.nl

Voor carrière in de techniek

Techniekinbrabant.nl is hét online platform voor techneuten in Brabant. Voor werkzoekenden met een technische opleiding op mbo-, hbo- en wo niveau. Een groot en divers aanbod vacatures in alle vakgebieden en branches. Voor elke werkzoekende de juiste baan.

Transparantie

Op Techniekinbrabant.nl staat een transparant aanbod vacatures direct van werkgevers en niet van uitzend- of detacheringsbureaus. Met de uitgebreide zoekmogelijkheden kun je zoeken naar vacatures en bedrijven in jouw regio, functiegroep, vakgebied en branche.

Werkgevers

Vacatures in de techniek vindt je in alle branches binnen Brabant. Veel werkgevers plaatsen hun vacatures op  Techniekinbrabant.nl en in de bedrijfspresentaties staat uitgebreide bedrijfsinformatie compleet met nieuws, foto’s, video’s en links naar de website.

Blijf op de hoogte

Je zoekt een baan die aansluit bij jouw kwaliteiten en ambities. Bij een werkgever met onderscheidende producten en diensten. Kijk in het huidige aanbod vacatures of registreer je voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Vacatures

Op Techniekinbrabant.nl vind je een groot en divers aanbod vacatures direct van werkgevers uit alle branches in Brabant. Het gaat niet alleen om de puur technische functies maar ook om vacatures op het gebied van verkoop, inkoop, projectmanagement, ict, coördinatie, etc. Voor alle vacatures geldt dat je een technische opleiding moet hebben op mbo-, hbo- of wo-niveau.

Young Professionals

Sta je aan het begin van je loopbaan dan is Techniekinbrabant.nl een goede start voor jouw carrière. Speciaal voor de schoolverlaters (mbo techniek) en afstuderende studenten op hbo en wo-niveau bieden we een breed aanbod aan startersfuncties en internships.

Vacature zoeken