Techniek in Brabant is bedoeld voor techneuten en mensen die actief zijn in de technische wereld. Wij verbinden doormiddel van bedrijfspagina's, nieuws en vacatures de juiste mensen aan de juiste organisatie's. Onze kracht is aandacht crëeren voor onze opdrachtgevers. Niet alleen door een vacature te plaatsen maar zeker door de achtergrond van een organisatie inzichtelijk te maken voor geïntereseerden.

Doormiddel van het gebruikmaken van de directe link om jouw CV te uploaden. Bovendien is het mogelijk om rechtstreeks bij de organisatie te solliciteren via de contactgegevens onderaan de vacature of door op Direct Solliciteren te klikken.

Wil je een open sollicitatie doen? Stuur jouw gegevens naar info@techniekinbrabant.nl en wij zorgen voor de juiste match!

Er zijn meerdere manieren om vacatures kenbaar te maken. Dit kan zowel met een complete bedrijfspagina als periodiek, omdat sommige vacatures altijd open zijn. Voor meer mogelijkheden of informatie neem contact op met Media Adviseur Maarten Brouns door 06-42538945 of maarten@techniekinbrabant.nl 

Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden denkbaar. Om tot een passend advies te komen kunt u het beste contact opnemen met Maarten Brouns (Media Adviseur) via 06-42538945 of via maarten@techniekinbrabant.nl

1. Wij maken een directe koppeling met organisaties en nieuws uit de branche waardoor wij een grote aantrekkingskracht hebben op onze volgers (ruim 40.000 volgers)

2. Waarom zou een techneut een vacaturesite volgen als hij niet actief op zoek is? Techniek in Brabant is interessant om te volgen vanwege het actuele nieuws, ook wanneer je niet actief op zoek bent naar een nieuwe baan.

3. Wij halen betere resultaten qua bezoekersaantallen en aantal sollicitanten puur vanwege het feit dat wij de focus hebben op Techniek en op de regio Noord-Brabant; bij uitstek het walhalla van de technische wereld in Nederland.

4. Wij doen meer dan alleen een vacature promoten; wij promoten een hele organisatie. In tijden dat mensen kunnen kiezen uit misschien 5 verschillende vacatures gaan ze vooral kijken naar de organisatie achter een vacature. En juist dat gedeelte promoten wij via Techniek in Brabant.

5. Via ons kunnen kandidaten in een veilige omgeving reageren; zonder dat gegevens in verkeerde handen vallen.