TechniekInBrabant.nl is hét online platform voor nieuws en vacatures op technisch gebied in Brabant. Het doel is om werkzoekende, zowel latent als actief, direct in contact te brengen met werkgevers. Geen advertenties van detacheerders of bemiddelaars maar rechtstreeks in contact met uitdagende werkgevers in de technische wereld.

Techniekinbrabant.nl is hét online platform van en voor techneuten. Een groot en divers aanbod van nieuws en vacatures in alle vakgebieden en branches. Voor elke werkzoekende de juiste match.
 
Vacatures
Op Techniekinbrabant.nl vind je een groot en divers aanbod vacatures direct van werkgevers uit alle branches in Brabant. Het gaat niet alleen om de puur technische functies maar ook om vacatures op het gebied van verkoop, inkoop, projectmanagement, ict, coördinatie, etc. Voor alle vacatures geldt dat je een technische opleiding moet hebben op mbo-, hbo- of wo-niveau.
 
Starters/Young Professionals
Sta je aan het begin van je loopbaan dan is Techniek in Brabant een goede start voor jouw carrière. Speciaal voor de schoolverlaters en net afgestudeerde studentenbieden we een breed aanbod aan startersfuncties en traineeships.

Doormiddel van het gebruikmaken van de directe link om jouw CV te uploaden. Bovendien is het mogelijk om rechtstreeks bij de organisatie te solliciteren via de contactgegevens onderaan de vacature.

Dit is mogelijk door een e-mail te sturen naar ons algemeen adres:info@techniekinbrabant.nl

Hiervoor zijn vaste tarieven. Bovendien is het mogelijk om een jaarabbonnement af te sluiten. Het voordeel hiervan is dat je als frequente gebruiker kosten kunt besparen. Informatie hieromtrent is te verkrijgen via info@techniekinbrabant.nl