Terug naar Overzicht

"Als leerling monteur bij Croonwolter&dros krijg je gedurende de opleiding alle aspecten van de installatietechniek mee"

Bij Croonwolter&dros ben je altijd welkom. Niet alleen als vakvolwassen monteur, als doorgewinterde werkvoorbereider, maar juist ook wanneer jij aan de start van jouw carrière staat. De afgelopen jaren zijn er tientallen succesverhalen geschreven van jongens én meisjes die na het behalen van hun VMBO-diploma een BBL-opleiding richting werktuigbouwkunde of elektrotechniek zijn gaan volgen. Ook voor de zogeheten doorstromers die na het behalen van hun MBO-diploma een niveau hoger willen en zij-instromers heeft Croonwolter&dros de mogelijkheden.

Ton Arends, corporate recruiter bij Croonwolter&dros, vertelt waarom Croonwolter&dros succesvol is in het opleiden van leerling monteurs. 

"Croonwolter&dros is bij uitstek dé partij waar je jezelf als (startend) techneut kunt doorontwikkelen. Wij kijken niet naar kwantiteit, maar kiezen bewust voor de kwaliteit van onze instroom. Dat heeft als voordeel dat je als leerling monteur gedurende jouw opleiding alle aspecten van het vak mee krijgt. Wij hebben er bewust voor gekozen om de leerlingen te rouleren over de afdelingen, zo loopt een leerling binnen de utliteit onder andere mee bij de afdelingen 'grote projecten' en 'maintenance'. Dat zijn twee verschillende takken van sport en het is heel lastig om voorafgaand aan de opleiding hier al een keuze in te maken. Daarnaast bieden wij onze leerlingen gedurende de opleiding al de mogelijkheid om extra cursussen te volgen en heeft iedere leerling zijn eigen persoonlijke begeleider. Na het afronden van de opleiding krijgen onze leerlingen dan vervolgens zelf de keuze in welke sector zij zichzelf willen doorontwikkelen."

Deze ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat de tussentijdse uitstroom van leerlingen beduidend lager is. De scholen in de omgeving zijn ook erg te spreken over de geboden diversiteit gedurende de opleiding. Wil jij nu ook als leerling monteur aan de slag bij Croonwolter&dros? Voor komend schooljaar zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar;

Vacature leerling monteur elektrotechniek - omgeving Eindhoven (BBL)
https://www.croonwolterendros.nl/nl/vacatures/leerling-monteur-elektrotechniek-bbl-utiliteit-e-eindhoven

Vacature leerling monteur werktuigbouwkunde - omgeving Eindhoven (BBL)
https://www.croonwolterendros.nl/nl/vacatures/leerling-monteur-werktuigbouwkunde-bbl-utiliteit-w-eindhoven
 

Vacature zoeken

Populaire vacatures