Terug naar Overzicht

Ansiet Warmteservice uit Dongen stopt per 1 maart a.s.

Ansiet Warmteservice is een erkend gas en water technisch installatiebedrijf in Dongen.

Piet van Loon, directeur Ansiet Warmteservice; “Vanwege het feit dat onze leeftijd een rol gaat spelen hebben wij besloten vanaf 1 maart 2017 te stoppen met Ansiet Warmteservice. Wij hebben naar een oplossing gezocht zodat onze relaties verzekerd blijven van een betrouwbare en veilige installatie.”

Vorig jaar ontmoetten twee werelden elkaar toen René Van Loon (broer van Piet) zich met zijn bedrijf Van Loon Elektro aansloot bij Hoppenbrouwers Techniek. Eerder dit jaar kondigde zij aan, ook vanuit deze vestiging te gaan starten met werktuigbouwkundige installaties. Hoppenbrouwers Techniek in Dongen is nu in staat klanten totaal te ontzorgen op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en werktuigbouwkundige installaties. Voor riolering, gas- en waterleidingen, dak- en zinkwerk, centrale verwarming en sanitair werkzaamheden kan men voortaan ook terecht bij Hoppenbrouwers Techniek in Dongen “Per 1 maart hebben wij onze relaties daarom ondergebracht bij Hoppenbrouwers Techniek in Dongen,” vertelt Piet van Loon.

Hoppenbrouwers Techniek in Dongen is één van de drie vestigingen van Hoppenbrouwers Techniek B.V. De medewerkers staan er op nummer één, tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Deze vestiging focust zich regionaal op service-en utiliteits- projecten. Piet en Frans zijn aanwezig tijdens de open dag op 9 april bij Hoppenbrouwers Techniek in Dongen, u kunt ze persoonlijk nog even spreken en meteen kennismaken met het bedrijf en de medewerkers. U bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur, graag wel even aanmelden via www.hoppenbrouwerstechniek.nl

 

Vacature zoeken

Populaire vacatures