Terug naar Overzicht

Automotivebedrijven intensiveren samenwerking met ACE

Op 3 november heeft Inalfa Roof Systems de nieuwe samenwerkingsovereenkomst met ACE getekend en daarmee zijn commitment voor de komende drie jaar opnieuw bevestigd.

Inalfa is een van de vooraanstaande automotivebedrijven die de komende jaren de samenwerking met ACE en de automotivehogescholen intensiveert. Door de aantrekkende economie en de turbulente ontwikkelingen in de automotivesector blijft de behoefte aan systeemdenkende automotive-engineers groeien. Samen met de drie automotive hbo’s (Hogeschool Arnhem Nijmegen, Fontys Hogescholen en Hogeschool Rotterdam) gaan de bedrijven de samenwerking aan als doel meer en betere studenten, beter onderwijs en het versterken van onderzoek.

Andere vooraanstaande bedrijven gingen Inalfa al voor. Arval, Bosch Transmission Technology, Daf Trucks, Hyster-Yale, Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe, Nooteboom Trailers, Pon, Sensata en VDL hebben hun partnerschapsovereenkomst ook in 2016 verlengd. Ook nieuwe partners zoals Punch Powertrain, Valeo, VB-Airsuspension en B-style werken vanaf dit collegejaar via ACE nauw samen met het automotiveonderwijs. Het huidige aantal ACE Preferred Partners is daarmee op veertien gekomen.

Vacature zoeken

Populaire vacatures