Terug naar Overzicht

BAM bouwt Yas Arena in Abu Dhabi

BAM heeft de opdracht gewonnen voor de bouw van het Yas Arena op het Yas Island in Abu Dhabi. De arena heeft 18.000 zitplaatsen en zal ruimte bieden aan concerten en sportevenementen.

De arena is ontworpen door HOK (een wereldwijd opererend ontwerp-, architectuur- en ingenieursbureau), met steun van het internationale architectenbureau Pascall+Watson. HOK ontwierp tevens de naast de arena gelegen winkel- en horecaboulevard, die de oostzijde van Yas Bay begrenst. Het in Abu Dhabi gevestigde Flash Entertainment zal de diverse evenementen organiseren. Bij het ontwerp van Yas Arena was het multifunctionele karakter uitgangspunt, van tennistoernooien tot worstelwedstrijden. Half december zijn de werkzaamheden van start gegaan, de oplevering wordt verwacht in november 2019.

Projecten BAM
Yas Island is een eiland voor de kust van Abu Dhabi. BAM International heeft hier succesvol diverse projecten gerealiseerd, waaronder het Welcome Pavilion. BAM verzorgde tevens de bouw van het Crowne Plaza Hotel en een complex met serviceappartementen.

Vacature zoeken

Populaire vacatures

Eerste monteur utiliteit E bij...

Udenhout,Deurne,Dongen - > 36 uur

Monteur beveiliging

Udenhout - > 36 uur