Terug naar Overzicht

Central Heating sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek

Central Heating gaat verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. De werktuigbouwkundig installateur uit Kaatsheuvel sluit zich op 30 augustus 2019 aan bij het bedrijf. De elfde zelfstandige vestiging van Hoppenbrouwers is hiermee een feit.

Central Heating is gespecialiseerd in de aanleg van cv-installaties, waterinstallaties, riolering, sanitair, ventilatie en airconditioning, in onder andere woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen. Het bedrijf heeft veel kennis in huis van duurzame technieken en heeft een grote eigen serviceafdeling. Central Heating is in 1966 opgericht door Jan van Dommelen. In 1995 nam zijn zoon Erik van Dommelen het stokje over. Ook Eriks vrouw en dochter zijn werkzaam binnen het bedrijf. Central Heating telt circa 45 medewerkers.

Erik van Dommelen, eigenaar Central Heating: “Omdat ik het de komende jaren wat rustiger aan wil gaan doen, ben ik op zoek gegaan naar een passende partij om Central Heating bij aan te laten sluiten. Ik heb een aantal bedrijven gesproken, waaronder Hoppenbrouwers. Tijdens deze ontmoeting met directeur Henny de Haas was er direct een klik. De keuze was vervolgens snel gemaakt. Onze bedrijven hebben veel overeenkomsten. Zo zijn we allebei familiebedrijven die in teams werken en de verantwoordelijkheid laag in de organisatie leggen. Ook zetten we allebei de medewerker op één. Kortom: we zijn een goede match!”

Henny de Haas, directeur Hoppenbrouwers Techniek: “We zijn blij dat Central Heating zich aansluit bij Hoppenbrouwers. Hiermee worden wij nog sterker op werktuigbouwkundig gebied door de enorme vakkennis die zij meebrengen. Ook met de grote serviceafdeling van Central Heating zetten we op dit vlak flinke stappen. We heten onze nieuwe collega’s van harte welkom.”

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit elf vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De meer dan 1000 medewerkers staan op één binnen het bedrijf: tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waarmaken: de beste en duurzaamste installateur van Nederland worden.

Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

Voor meer informatie kunt u terecht bij:


Hoppenbrouwers Techniek                        B.V. Central Heating
Henny de Haas                                             Erik van Dommelen
Algemeen Directeur                                      Directeur
06-25090643                                                 06-53550495
hdh@hoppenbrouwers.nl                              erik@centralheating.nl

Vacature zoeken

Populaire vacatures