Terug naar Overzicht

Heb jij ambities in Elektro- of installatietechniek? Bij IW Brabant Zeeland ben je aan het goede adres!

Met opleidingslocaties in Goes, Bergen op Zoom, Breda, Tilburg, Den Bosch, Veldhoven en Veghel bieden wij opleidingen dichtbij onze leerlingen en bedrijven aan. Hierdoor is IW altijd bij jou in de buurt!

Wil jij niks missen op het gebied van installatie- en elektrotechniek in de regio Brabant Zeeland? Houd ons dan zeker in de gaten. Je vindt op de website https://iwnederland.nl/brabant-zeeland/ onder andere:

Nieuwtjes vanuit de branche
IW-dagen
Foto’s van voorlichtingsdagen
Vacatures

Ook hebben we een breed cursusaanbod. Onze afdeling van Contract Onderwijs kan er alles over vertellen!

Daarnaast werken we aan het opbouwen van een flexpool genaamd WorkForce. Hierin zitten oud leerlingen maar ook open sollicitanten van bedrijven uit onze regio. IW neemt hierbij het werkgeversrisico uit handen en door onze scherpe uitleentarieven kunnen we concurreren met reguliere uitzendbureaus.

Voor vragen over de opleidingen, het keuzeaanbod en verdere informatie kun je ons altijd benaderen. Wil jij een keer meemaken hoe het is om te werken in de installatie- en elektrotechnische branche? Kijk dan in onze agenda met geplande activiteiten of neem contact met ons op: 085 48 90 483 of infoiwbz@iwnl.nl

Omdat opleiden werkt!

Vacature zoeken