Terug naar Overzicht

Hoppenbrouwers sluit aan bij Techniek in Brabant

De nieuwsberichten en vacatures van Hoppenbrouwers Techniek zijn vanaf heden te vinden op ons online platform Techniek in Brabant.

Bekijk de pagina van Hoppenbrouwers via deze link:

https://www.techniekinbrabant.nl/bedrijven/werken-bij-hoppenbrouwers-techniek-vacatures-hoppenbrouwers-techniek-bedrijfsprofiel-hoppenbrouwers-techniek.html

Over Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek is de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een technisch dienstverlener. Begonnen in Udenhout als een eenmansbedrijf in 1918 telt het bedrijf nu ruim 1000 medewerkers en zijn zij Koninklijk onderscheiden. Als totaalinstallateur die elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt biedt Hoppenbrouwers integrale oplossingen. Met een diversiteit aan disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, domotica, inspectie, beheer & onderhoud en service – is de totaalinstallateur actief in een zeer brede markt.

Over Techniekinbrabant.nl

Techniek in Brabant is hét online platform gevolgd door ruim 70.000 techneuten in Brabant en omstreken. Het hoofddoel van Techniek in Brabant is het delen van nieuwsberichten over alles wat er zich in de technische wereld afspeelt. Bovendien kunnen onze partners profiteren van onze aandacht om zo hun werkgeversmerk op de kaart te zetten.

Wil je in contact komen met Hoppenbrouwers? Reageer op één van de vacatures of bel rechtstreeks met personeelszaken via 013-511 7227.

Wil je informeren naar de mogelijkheden om jullie organisatie/vacatures te promoten via Techniek in Brabant? Bel met Maarten Brouns via 06-42538945 of mail naar info@techniekinbrabant.nl

Vacature zoeken

Populaire vacatures