Terug naar Overzicht

Mijlpaal voor Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek

Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek levert de 750-ste machine op!

Onlangs heeft Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek de 750-ste Reelequipment opgeleverd voor TE connectivity in Oostkamp (België). Deze reelers zijn bestemd voor het horizontaal op en afwikkelen van connector band materiaal in de connector industrie. De reelers worden gebruikt voor in de perserijen, plating en assemblage afdelingen. 

Wie is Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek?

Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek is een fijnmechanische industrie, die al bijna 40 jaar conform ISO-9001 complete machines bouwt, engineert, onderdelen en halffabrikaten toelevert voor diverse industrieën in binnen en buitenland. 
 

Een greep uit de activiteiten van Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek

• Engineering en fabricage van machines voor bedrijfsmechanisatie, alsmede speciale op-en afwikkel apparaten, interne transportsystemen.
 
• Prototype bouw en ontwikkeling van o.a. semi automatische voegen freesmachines, semi-automatische metselrobot.
 
• Toeleveringsbedrijf voor draaien, CNC draaien, frezen, CNC frezen, slijpen, boren, lassen, constructiewerk en alle voorkomende reparatiewerkzaamheden.
 
• Diversiteit aan materiaalverwerking t.w.; staal, gelegeerd staal, gietijzer, RVS, titanium, non-ferro metalen en kunststoffen.
 
• Export van machines voor de Hightech industrie in Europa, VS en het Verre Oosten.
 
Wil je meer informatie over Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek? Klik HIER om naar de bedrijfspagina van Fockens & Van Puijenbroek Machinefabriek te navigeren.
 

Vacature zoeken